fbpx

гр. София, бул. Симеоновско шосе 34

0888 792 828
02/443 56 56
rockservice@abv.bg

9:00 - 19:00
поне-петък

Тенекеджийски услуги

                 Каросерийни ремонти

    •  В сервиза се ремонтират както тежко   катастрофирали автомобили така и дребни повреди и дефекти по купето.
    • Подмяна на детайли /оригинални, втора употреба , алтернативни/
    • Брони , фарове , радиатори , врати , капаци , лайсни, маски , престилки , аербег , колани ,стъкла и т.н.
    • Важно : Най добре е повреденият детайл или възел да се подмени с оригинален нов. Но това не винаги е икономически обосновано  , затова на пазара се предлагат така наречените алтернативни части , които клиентите погрешно наричат „ментета“ .Всъщност в повечето случаи са произведени в Тайван от водещи в бранша заводи. Качеството многократно надвишава цената и благодарение на тях бюджетните МПС успяват да се върнат на пътя.
    • Частите втора употреба също са добър вариант при ремонт , многото автоморги дават възможност за избор. С повече търсене и отделено време е възможно да се набавят някои от частите , но не всички.  

Подмяна на стъкла

Рок енд Ролл Сервиз предлага качествен монтаж на автомобилни автостъкла от водещите европейски марки  – Saint-Gobain , Pilkington , Guardian . Стъклото се поръчва по шаси на конкретният автомобил от официалните вносители и фирми внасящи качествени автостъкла. Монтажа се извършва от специалист с многогодишен опит. Продажбата и монтаж на китайски стъкла не се извършва. За да проверите колко би струвало подмяната на вашето стъкло , сканирайте шасито но вашият автомобил и ни го изпратете на имейл или viber. Ще получите цена и пълна информация за марка и произход на подходящото стъкло за Вас.